Välkommen till bloggen!

Ytterligare en blogg som handlar om inredning och design – har det inte blivit för mycket nu? Det tycker inte vi! Det handlar om att hitta nya infallsvinklar och nivåer på ämnena och på den här bloggen som kommer inläggen att blandas friskt mellan högt och lågt, där det givetvis kommer att handla mycket om trender och design, men lika mycket kommer det att handla om den affärsmässiga verksamheten av att driva en butik som sysslar med inredning. Det kommer alltså att bli en affärsvinklad inriktning på den här bloggen där det handlar om det förtjänstfulla i inredning och design, givetvis med ingredienser av inspiration och nytta också.

En brokig skara ämnen

Det här betyder att inläggen kommer att skifta från det ena till det andra där man dag till dag kommer att kunna läsa om ämnen som skiftar mycket. Från att exempelvis handla om ekonomiska utmaningar och lösningar till den senaste innefärgen i köket gör att den här bloggen blir väldigt dynamiskt och lätt att ta tills sig för många. Alla inlägg kommer ju inte att intressera alla, men det kommer att finnas inlägg för många olika typer av människor. Ambitionen är helt enkelt att göra detta till en mötesplats för sådana som gärna arbetar med inredning och design och vill kunna leva på det.

Det är inte helt lätt att lyckas i den här branschen, eftersom att man många gånger måste har i beaktande att det också måste göras som ett företag. De som sysslar med inredning och design är många gånger väldigt kreativa människor, vilket gör att de kanske varken har fallenhet eller intresse för att syssla med arbetsuppgifter som är byråkratiska och tråkiga. De är emellertid nödvändiga, och ska man kunna jobba och tjäna pengar på sitt intresse så är denna del av arbetet väldigt nödvändigt. För lyckas man där så har man mycket att vinna på det andra!